www.pomballon.nl

 

Hoofdmenu

Home
Kant en klaar 
Kado in een ballon 
Helium ballonnen 
Ballonnenpost 
Decoraties

Feestjes/partijen

Ballonartiest/ ballonnenclown

Happy Horse Knuffels

Pom Ballon  en Villa Pardoes

Pom Ballon Webwinkel

Prijzen/tarieven
Links
Contact 
Algemene voorwaarden

Kant en klare ballonfiguren

Traktaties

Op zoek naar een originele traktatie voor een kinderfeestje, doop / communie of kraamfeest? Of wacht dacht u van een leuke  geboortetraktatie voor op school wanneer uw kindje een broertje of zusje heeft gekregen? Voor leuke traktaties bent u bij Pom Ballon uit Tilburg aan het juiste adres. Pom Ballon maakt na overleg met u leuke ballonfiguren waaraan bijvoorbeeld fruit, een doosje krentjes, smarties of een zakje chips bevestigd kan worden. Dit kunt u zelf doen, maar eventueel ook uitbesteden aan Pom Ballon.  Leuk om uit te delen op scholen en kinderdagverblijven.  Klik hier voor enkele traktatie voorbeelden.

Ballonfiguren om kado te geven

Is de kadotip de welbekende envelop, maar wilt u het toch origineel verpakken? Pom Ballon maakt leuke Ballonfiguren die u aan iemand anders kado kunt geven. Een boeket bloemen voor een verjaardag? Of een grote ooievaar bij de geboorte van een kind?  U kunt de ballonfiguren komen afhalen in Tilburg of laten bezorgen. Klik hier voor geboorte figuren (o.a muis, ooievaar).

 Klik  hier voor andere voorbeelden (o.a. roadrunner, Bumba en daffy duck) 

Een kado in een ballon verpakken

We kunnen ook geschenken of ballonfiguren in een doorzichtige ballon verpakken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk voor een voorbeeld op kado in een ballon

Latex ballonnen in alle soorten en maten

We verkopen ballonnen in allerlei soorten, kleuren en maten.  Voor iedere gelegenheid hebben we passende ballonnen Hieronder enkele voorbeelden.

      

 Bumba ballon latex                   Kabouter Plop ballon latex               Prinsessen ballon latex

Duiven transparant                     Hartje ballon

 

 

Diverse leeftijdsballonnen

       

                       


 

 

Copyright 2007 - 2009 Pom Ballon