www.pomballon.nl

 

 

Hoofdmenu

Home
Kant en klaar 
Kado in een ballon 
Helium ballonnen 
Ballonnenpost 
Decoraties

Feestjes/partijen

Ballonartiest/ ballonnenclown

Happy Horse Knuffels

Pom Ballon  en Villa Pardoes

Pom Ballon Webwinkel

Prijzen/tarieven
Links
Contact 
Algemene voorwaarden

Ballon versturen per post

De folie heliumballonnen van Pom Ballon kunnen per post worden verstuurd. Ideaal om iemand te verrassen. De gevulde heliumballon wordt in een doos verstuurd per TNT post. Aan de buitenkant is niet te zien wat er in de doos zit. De verrassing is des te groter wanneer de doos wordt opengemaakt en er een mooi ballon uitvliegt! Voor iedere gelegenheid hebben we een passende kado ballon. Wat dacht u van een hello kitty ballon, een bumba ballon, mega mindy, disney prinsessen ballon of K3 voor de kleine jarige job?  Maar ook bedankt ballonnen en geboorte ballonnen hebben wij in ons assortiment. We hebben zelfs ballonnen waar muziek uitkomt, wanneer je een tik tegen de ballon geeft! Of wat dacht u van een fotoballon? Op deze ballon kan een foto en de naam van de jarige worden gezet!

Klik hier voor voorbeelden en prijzen. Voor meer informatie over helium ballonnen klik hier.

Ook kant en klare ballonfiguren en traktaties kunnen per ballonnenpost verstuurd worden. Geef uw wensen door en wij maken een passend ballonontwerp.  Een kado verpakken in een ballon is ook mogelijk!

Een folieballon bestellen is eenvoudig. Stuur een e-mail en geef aan welke ballon(nen) u wilt bestellen en of u de ballon wilt ophalen of wilt laten versturen via TNT (zie ook onze algemene voorwaarden).  Wij zullen uw bestelling bevestigen en nadere afspraken maken over de levering. U kunt ballon ook bestellen in onze webwinkel: www.pomballonwebwinkel.com.

Wilt u meerdere folieballonnen wensen of op zoek zijn naar een speciaal figuur laat het ons dan weten, wij maken dan vrijblijvend een offerte voor u op. Ook is het mogelijk ongevulde folieballonen te bestellen.

 

 

 

 


  Copyright 2007 - 2017 Pom Ballon