www.pomballon.nl

 

Hoofdmenu

Home
Kant en klaar 
Kado in een ballon 
Helium ballonnen 
Ballonnenpost 
Decoraties

Feestjes/partijen

Ballonartiest/ ballonnenclown

Happy Horse Knuffels

Pom Ballon  en Villa Pardoes

Pom Ballon Webwinkel

Prijzen/tarieven
Links
Contact 
Algemene voorwaarden

Helium ballonnen / Helium cilinder / Helium ballon versturen per post

Iemand verrassen met een ballon die de lucht invliegt zodra hij wordt losgelaten? Pom Ballon heeft zowel latex als folie helium ballonnen. Heliumgas is een veilig gas dat lichter is dan lucht. Hierdoor kunnen de ballonnen opstijgen. Helium kan niet branden, niet ontploffen en is niet giftig. Folieballonnen zijn leuk om kado te geven en blijven langer goed dan een bos bloemen. Latex ballonnen zijn ideaal voor decoratie.

Folie heliumballonnen

Bij Pom Ballon kunt u een keuze maken uit verschillende folie heliumballonnen. Wij hebben folieballonnen voor verjaardag, huwelijk, geboorte, valentijnsdag of kinderfeesten (dora, cars, disney prinsessen, winnie de pooh). We kunnen zelfs ballonnen met muziek leveren. Ook een fotoballon met een foto en/of de naam van de jarige behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst kunt u de ballon later weer laten bijvullen met helium. Ons assortiment zal op den duur alle ballonnen bevatten met het keurmerk XtraLife. Dit betekent dat 95% van de opgeblazen ballonnen na 21 dagen nog goed zijn.  Klik hier voor voorbeelden en prijzen.

Een folieballon bestellen is eenvoudig. Stuur een e-mail en geef aan welke ballon(nen) u wilt bestellen en of u de ballon wilt ophalen of wilt laten verzenden via TNT (zie ook onze algemene voorwaarden).  Wij zullen uw bestelling bevestigen en nadere afspraken maken over de levering.  Wilt u meerdere folieballonnen wensen of op zoek zijn naar een speciaal figuur laat het ons dan weten, wij maken dan vrijblijvend een offerte voor u op.

Latex heliumballonnen

Ook voor Latex ballonnen gevuld met helium kunt u bij Pom Ballon terecht. Deze ballonnen worden bijvoorbeeld gebruikt voor ballonwedstrijden of om een feestlocatie mee te decoreren. Verder kunt u denken aan het oplaten van een hartjesballon bij een huwelijk bij het stadhuis of de kerk. Ook bij minder feestelijke aangelegenheden kan het oplaten van een of meerdere ballonnen een mooi symbool zijn. Denk bijvoorbeeld aan een begrafenis of crematie.  Geef uw wensen aan ons door dan proberen wij een passend aanbod te doen.

Wegwerp helium cylinders

Nieuwe in ons assortiment: wegwerp helium cylinders. Met deze heliumcylinder kunt u zelf latex ballonnen vullen met helium. Ideaal voor een kinderfeest of bijvoorbeeld voor het oplaten van heliumballonnen bij een trouwerij. De wegwerp heliumcylinder hoeft u niet in 1x leeg te maken. Ballon gas is niet brandbaar. U kunt heliumcilinder gewoon afsluiten en bij een volgende gelegenheid weer gebruiken. Wanneer de cylinder helemaal leeg is, kunt u de heliumcylinder bij het gewone afval deponeren. U kunt de heliumcilinder ophalen in Tilburg, maar het versturen per post behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 


 

Copyright 2007 - 2014 Pom Ballon