www.pomballon.nl

 

Hoofdmenu

Home
Kant en klaar 
Kado in een ballon 
Helium ballonnen 
Ballonnenpost 
Decoraties

Feestjes/partijen

Ballonartiest/ ballonnenclown

Happy Horse Knuffels

Pom Ballon  en Villa Pardoes

Pom Ballon Webwinkel

Prijzen/tarieven
Links
Contact 
Algemene voorwaarden

Pom Ballon en Villa Pardoes

    1. Ballonnen voor Villa Pardoes!

Pom Ballon en Villa Pardoes, een heerlijk luchtige combinatie! Pom Ballon treedt op voor de kleine, maar ook de grote gasten van Villa Pardoes en maakt met hen samen de meest mooie creaties....... Graag stellen we ons even kort aan u voor. Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie beleven zij helemaal gratis een unieke week vakantie, waarbij de ziekte even op de achtergrond komt. Een herinnering die blijft, wat er ook gebeurt. Villa Pardoes aangenaam!

In een uniek gebouw direct naast de Efteling zijn 8 kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen ingericht. Hier genieten jaarlijks 400 gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte van een onbezorgde vakantie. Waarbij rekening is gehouden met alle benodigde faciliteiten, terwijl ook de direct gewenste zorg beschikbaar is. Een week waarin de kinderen vrijwel alles kunnen doen en waar hun letterlijk en figuurlijk niets in de weg staat. Het is een week met onbeperkt gratis toegang tot de Efteling, Beekse Bergen en Toverland. Ook vele andere faciliteiten in de omgeving openen gratis hun deuren voor gasten van Villa Pardoes. Daarnaast brengen alle kinderen met hun ouders ook regelmatig een bezoek aan bakkerij Piekfijn, kunnen ze een boswandeling maken, deelnemen aan allerlei workshops of bijvoorbeeld een voet-reflex-massage ondergaan. Hierdoor beleeft het gezin met elkaar een unieke week vakantie, vol warmte, gezelligheid en plezier.

Pom is een grote vriendin van Villa Pardoes en probeert naast de optredens in Villa  Pardoes zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Villa. Villa Pardoes besteedt het geld liever aan de gezinnen en faciliteiten in de Villa dan aan promotie. De steun van ambassadeurs, vrienden en andere personen is hard nodig. Draagt u net als Pom Ballon Villa Pardoes een warm hart toe? Villa Pardoes kan alle steun om de vakanties mogelijk te maken van harte gebruiken. Wilt u ook donateur worden voor maar 25 euro per jaar of wilt u meer informatie over Villa Pardoes, klik dan hier. Of neem contact op met Pom Ballon.

www.fotoatelier.nl

 

Villa Pardoes 10 jaar!

Villa pardoes bestaat in 2010 10 jaar. Pom Ballon maakte een grote 10 van ballonnen voor Villa Pardoes.

 

 

500 Euro bij elkaar gepomballond voor Villa Pardoes

Op 22 december 2008 heeft Pom Ballon een cheque ter waarde van 500 euro overhandigd aan Chantal Frijters van Villa Pardoes. Chantal Frijters bedankt Pom Ballon voor haar inzet het afgelopen jaar en geeft letterlijk en figuurlijk een knuffel. Dit guitige knuffelvarkentje “Moddertje” is door Frans Bauer ontworpen en te bestellen bij Villa Pardoes.

 

          

 

                                                                                                                                                                                 


Copyright 2007 - 2009 Pom Ballon